Thursday, March 15, 2012

Blogger Chinese yang aku paling suka.

Assalamualaikum!


Antara blogger chinese yang paling aku suka. Hehehe Tak pernah reply komen ke apa .. tapi suka baca blog diorang! Kira hari hari aku akan menjadi diorang punya silent reader.


Rupanya ramai jek blogger chinese, cuma kita or maybe aku je yang tak tahu. Blogger india pula setakat ni tak pernah jumpa lagi. Hehehe Katanya 1 malaysia kan, so tak salah rasanya kalau kita sokong blogger chinese dan india jugak. :D


Paling suka baca! Aku rasa semua orang kenal kot blogger ni. Asal dari Singapore dan Xiaxue telah menang Best Influental Blog dari Nuffnang! Tapi jarang je dia update, maksudnya bukan hari hari lah. Sekali dia update, mak kauuu panjang berjela sampai ke bawah nuhh. Heheh



 Blogger chinese yang kedua paling suka baca! Aku dah menjadi silent reader dia sejakk sejakk erkkk sebenarnya baru je. Tapi once dah baca memang hari hari aku rasa nak tengok. Cantikkkkkkk! Aku suka baca blog ni sebab maybe ada tutorial, ada gambar makanan *paling best!* dan lastly gambar dia pergi melancong! Weee rasa nak pergi jugak tahuuu :) Aku kenal blog ni melalui blog adik dia which is dekat bawah ni ......




Ashley nama betulnya. Baru jek umur 18 tahun. Budak baru habis SPM. Heheheh Aku kenal blog ashley ni melalui nuffnang iaitu dia terpilih untuk Flavour of the Month untuk bulan February. Dari situ aku try masuk blog ni dan sampai sekarang sudah jadi addicted untuk baca blog dia hari hari. Dari blog dia lah aku baru tahu minuman chatime yang aku pernah post dulu




Blog review produk! Kenal blog ni masa aku duk blogwalking. Pastu ternampak blog ni, terus lah melekat sampai sekarang! Heheheh Macam macam yang blog ni review. Dari barang mekap, rambut, tutorial mekap, penjagaan badan, skincare. Macam macam lah. Blog ni pun selalu gak buat giveaway tapi aku tak pernah pun join. LOL! Hihihihi Hadiah nya memang lumayannnn!



So aku bagi 4 dulu, sebenarnya ada 5 tapi aku terlupa lagi satu tu siapa. Almaklum lahh aku taip entry ni pepagi buta so otak tengah blank lagi. Hehehe


terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

Nana said...

suka baca blog chinese sbb dorg write in english..so scara x lgsung,improve laa..

Azhafizah[フィザ] said...

akan menerjah blog mereka ni.bagus juga berkenalan dgn blogger berlainan bangsa ni.^_^

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting