Monday, March 19, 2012

Ketagihan terhadapa ini gameeee!!!

Assalamualaikum!


2 hari aku tak update blog disebabkan aku balik kampung dan internet dekat kampung tak adoooo! Memang jilaka betul lah takde internet dekat rumah! Tak heaven okeh!



Dekat kampung aku tak tahu lah apa masalahnya, asyik kena curi je kabel strimix tuh! Okay seminggu, tak ok seminggu. Macam apa dah! Aku ni dah la tak boleh kalau takde internet nih. Tak boleh hidup beb! Heheh


So selama 2 hari tu tahu tak apa yang aku buat? hahahaha *gelak jahat* Cer teka cer teka :D



Aku layan games PLANT VS ZOMBIE!



Muahahah. Dah level berapa dah aku. Memang membuatkan ketagihan melampau okeh game ni, padahal game ni takde la mencabar sangat cuma kena pandai main stategi je supaya zombie tak masuk dalam rumah kita. Kalau dah masuk, habisss lah kena makan dengan zombie pulak kan.


Sekarang dah adaa Plant vs Zombie 3 dah. Aku baru main Plant vs zombie yang pertama. Fuhhhh tak larat kot nak kejar hehehehe.







Game ni antara game yang popular. If korang nak download, cari jek dekat internet memangdangkan game ni adalah free punyaaaaa :D Lepas tu bersiap sedia lah menjadi ketagih macam aku. Huahuahua

terima kasih sudi baca yaw!

4 pengomen:

azam said...

best ni....layan...
dah level brape dah?

twinkle twinkle said...

game ni best ,,,katun die comel2 ahah

sarah mohamad said...

Level yang kat atas bumbung tuu. Level ape ehh? hehehe tapi memang best main game ni hehehe :)

sarah mohamad said...

Kan kan kan comel2 jekkk! :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting