Tuesday, March 20, 2012

Koleksi LIPBALM! ♥

Assalamualaikum!


Morning and afternoon kepada sesapa :)


Hari ni nak tunjuk koleksi lipbalm aku. Hehehe 



Semua lipbalm ni dari pelbagai jenama, dan semestinya jenama yang mampu milik je aku guna. T___T hehehehe Kalau nak beli yang mahal2 tak mampu huahua


Semuanya aku guna, kalau hari ni rasa nak guna yang ni calit je dekat bibir. Esok rasa nak guna yang lain, calit yang lain dekat bibir. So aku rasa tak membazir pun. Heheheh *statement nak sedapkan hari sendiri!!!!*




  1.  NIVEA Lip Care perasa Strawberry - dah habis pun
  2. LIP ICE Sheer Color
  3. Simply Pretty Dew Kiss Lip Tint Sugar Peach dari Avon
  4. Simply Pretty Dew Kiss Lip Dewy Rodd Peach dari Avon
  5. LIP ICE Spf 15 perasa strawberry gak


Kalau tanya aku, dalam banyak2 ni paling aku suka adalah nombor 1. Dah habis pun aku guna sebab palinggggg best antara semua lipbalm yang pernah aku ada. Patutnya dah habis aku patut beli yang sama jugak, tapi masa nak beli tuu aku bertukar arah. Boring dowhhh pakai brand yang sama jekkk kan. Hehehe


Sekarang yang paling best adalah nombor 4 iaitu LIP ICE Spf 15, pun perasa strawberry! Yang ni aku letak dekat kelas. Peneman setia semasa di kelas. Kat kelas aku pasang aircond macam nak beku, bibir asyik kering jek. Kalau rasa bibir kering jek, boleh terus pakai! ♥


 InysaAllah, kalau berkesempatan aku akan tunjuk cara nak elakkan bibir kering versi moden. Selalu dengar ersi tradisional kan, kali ni upgrade sket kita tengok petua versi moden. Heheheh

terima kasih sudi baca yaw!

4 pengomen:

tiefazatie said...

ifa masa sklh guna lip balm nivea n lip ice tue..but strt stdy kat u n until now guna body shop punya je...hehe

btw..sarah..haritue kan..ifa rasa ifa nmpk awk lpk duduk dpn chatime times square la..sbb masa tue ifa gi beli chatime gak..tp tkt slh org nie..haha

sarah mohamad said...

@Tiafazatie

Ishhh betul lahh tuu. Heheh ari tu memang ada beli chatime nih :)


Boleh lak bertembung dekat situ, napa tak tegur? Boleh lepak sekali hehehe

NugRuL SakuRa said...

sarah salah kire...1 2 3 5 6 maner 4? hehehe

#sajecarisilap...hehehe :)

sarah mohamad said...

hahahaha perasan rupanya. masa tu tengah mamai kot =P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting