Wednesday, March 21, 2012

Me with sister.

Assalamualaikum!


Takde idea nak update apa. So kasi update gambar aku dengan adik aku masa aku balik kampung ritu je lahhh!


Masa ni kami nak keluar makan - makan sementara nak hantar adik aku ke pengkalan chepa. Biasa lah pompuan, tak boleh lari dari nak camwhore bagai ni. Huahua










Nampak tak adik laki aku tido dekat belakang?Huahua


Kepada sesiapa yang datang komen dekat blog aku ni, aku hargaiiiii sangattt. ♥! Sekarang aku tengah buuat final year project, so memang bussssssyyyyyyyy yang sangat2! If nanti aku dah free, aku akan balas kunjungan / komen  yang telah korang buat okehhh.


terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

azam said...

nice 2 beradik...comel

sarah mohamad said...

heheheeh. Thanks. Adik je yang comel, kakaknya tidookkkk :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting