Thursday, November 5, 2009

tak tahula dapat ke tak

hari ni aku saje2 je nak update blog , 2 3 minggu ni aku malas nak bukak blog sbbnya tenet kt cni cm hampeh . kalau aku bukak pon wat aku sakit hati je.

tadi tiba-tiba je aku rasa nak bukak blog , nk touchup kikit biar nampak cantik . wat link exchange yang huruf , pasni senang aku nak tembak2 blog orang lain . hihi . nyesal lak aku rasa xbukak email 2 3 hari nih .

pastu masa nak masukkan link tuh ,terbukak weblog paling popular nih . terkejut beruk aku masa baca entry dia , ckp aku pemenang kontest tweet and win tuh . sila klik sini

aku pon check email , sbb kot2 tersalah orang ke ..check punya check ( inbox aku ade beribu. hihi ) aku nye pemenang . melompat ler aku sbb tak pernah menang apa2 kontest pon selama aku berblog nih .

cepat aku isi borang tuh , sbb katanya tinggal 1 hari lagi .. aku pon xtau la dpt ke tak beg tuh .. kalau ade rezeki aku ,dpt ler . kalau xdapat , menangis sorang2 ler aku . hihi .

kalau la aku dapat bergaya sakan la aku . tgk la keputusan cmne esk .

post signature

3 pengomen:

Precious said...

ekekekeeee ... nasib baik u cepat! Baru berkira2 nak pilih another winner! Congrats eh!!

hBz said...

mesti dapat la..jgn lupe kongsi2 sket +_+

bungakuning . said...

precious : time kasih kak lili sudi bg hadiah kt sarah :)

hbz : mujur dpt dah . kongsi kt blog ke ? hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting