Thursday, December 9, 2010

Tutorial : Berapa nilai blog anda

Hye !

korang tau tak berapa nilai blog korang tuu ?

kalau nak tau klik sini >>> http://bizinformation.org/my/



contoh : blog aku 



1 . mula mula korang taip la blog korang dekat tempat yang aku letakkan nama blog aku tuh , alaaa kat tepi value tuh 

2. pastu klik value okeh ! 


3. pastu akan keluar macam nih , tengok dekat pic semuaaa , nampak kan , dia cakap sarahdandia.blogspot.com tuh nilai dia RM 34,641.73 . sangat detail kan ?



kalau korang nak letak dekat blog korang pung boleh , just copy and paste je kod yang telah di berikan . simple kan ?


ni baru blog aku yang tak ada apa apa pung , lain lah blog korang yang gempak habis . tambah tambah pulak blog korang yang femes amous tuh . hehe T____T



post signature

2 pengomen:

kata kila said...

mahalnye.ekekeke

bungakuning . said...

@kata kila

blog femous2 yg lain lagi mahal :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting