Thursday, October 6, 2011

tutorial video bagaikan artis korean hehehehe


Assalamualaikum!




sesaja nak share video tutorial mekap pulak

boring ler asyik2 post benda yg sama ye tak *korang tak bagitahu pun, aku tahuuuu kekekeke*
kali ni tutorial tentang cara2 nak mekap style korean gituuu

sesapa pung boleh buat tutorial ni *kalau rajin ler hehehe*

nampak simple dan mudah je dia buat

kalau aku buat tutorial ni, confirm muka aku akan jadik at least mcm artis kat bawah ni ... hahahahahaha




MEMANG TAK LA KANNNN!

aku pun heran mcm mana artis korean ni mekap tapi muka nampak flawless giler, mcm takde bintik2 ke jeragat ke jerawat ke ...nampak suci gituu hehehe. rasanya sekadar kuasa mekap kheeeennnn :)


rasanya artis korean ni banyak guna bbcream kan?

#bajetretis


7 pengomen:

nazirah said...

tu la kdg2 pelik gak ngn org korea ni mmg la dorang cntik sbb jge dr sgi pmknn tp mcm mane bole mekap smpi bubah gile muke kan ? huhu

dayu_myself said...

comel nye dia nak make up camtu..
hhehehe...
tu la kkdng plik ngan arts korea,kulit cntik gila...
tpi nmpk ntural jek..
huk3

CIK TOM said...

artis korea muka dah xori byk operate sn sini ubah..tue yg ciktom pernah bc kt 1 blog ni la..tp xpasti kesahihan sbb cik tom bukann peminat artis korea..heee

~Nana 귀여운~ said...

simple je mekap..erm ye kebanyakkan artis korean yg gurl nie ada buat pembedahan muka untuk nampak lebih cantik....

nick dot anis said...

meh anis ajar sarah haha

Izyan Masri said...

YAN PERNAH TENGOK VIDEO NI.DIA MEMANG BANYAK AJAR CARA MAKE UP XD

[sutera kasih] said...

kuasa make up je tu hehe..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting