Sunday, April 17, 2011

cantik nya braid ni. kalau dalam bahasa kelantan orang panggil jaling, bahasa negeri lain aku tak tahu ler pulak

korang tengok dulu video dekat bawah ni okeh ^_^


dah tengok dah ?

aku pun tak tahu apa negeri lain panggil ni, tapi dalam bahasa negeri aku orang panggil jaling. hiks

dalam bahasa omputih pulak orang panggil braid. tak kisah lah apa2 pun, yang penting aku nak try tutorial nih. cantik weeeh! berkenan aku. 

kalau yg tak bertudung tuu, boleh la buat ni. simpe dan senang. boleh buat time nak g dinner ke, takpun nak g time majlis orang kawin.

tak perlu nak g buat rambut dekat kedai yg mahal tuu. hiks. buat cenggini pun dah okeh. hiks

sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

Cik Ezy said...

lawa2..
tp kalo wat sndiri mmg xjdk..
kene sruh org laen tlg wat kn.. haha
kn ganu pon pgl jaling rmbot..
=)

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

hiks memang betul. nak wat sendri memang tak ngeti pun sebenarnya :)

Miss Tira said...

Pandai dia buat. Pada yang rambut lurus panjang tu boleh laa buat.

P/s: Maaf lambat komen sebab busy sikit.

Redbloodsnow said...

EEE LAWANYAA. TP KLO AKAK WAT SENDIRI...SUMPAH TAK MENADIK. ADEHH..HEHE

sarah mohamad said...

@Miss Tira

haha. betul jugak kan cik tira. kalau rambut manggie susah jugak nak buat cenggini. hihi

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

hahaha. kena try and error la akak zie sayam. hihi

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting