Sunday, April 17, 2011

baru daftar streamyx!

semalam semasa aku pergi shopping barang2 dapur untuk rumah sewa aku nih dekat mydin subang jaya, sempat jugak aku pergi daftar streamyx kat area concourse tuu.

tak sabar nak tunggu streamyx ni nak datang pasang. uwwuuu .. aku kan guna broadband, alahaiii .. internet slow nak mampos. hangin je aku

diorang janji dalam masa 2 minggu diorang akan siap pasang semua dan boleh guna dah. harap2 lagi cepat lagi bagus lah. aku pun macam dah lama je tak donwload movie. hiks


sila LIKE kalau suka

26 pengomen:

mysara said...

dlu mai guna streamyx gk..
tp pas tu tukar b.band coz duduk kolej leceh nk guna tenet..
pakai bb senang nk bwk mana2..
tp tu la..kdg2 lembap ckit...

Budak Botak said...

he3, best la ada streamyx. Bdk Botak guna beruk ja...

Entry terbaru Apakah Kepuasan Berblogging Bagi Blogger?... (",)

Rina Rossoneri said...

hoho happy berstreamix

zuhanismohamed said...

alaa..bestnya streamix..brodben lembab xsuka !

CiNta said...

wah bestnye dah pasang stemix yer
kat area CiNta ni... broadband yg yg ok celcom jer... kalau yg lain kat area dapur je dpt coverage... hehhee takkan nak bertenet kat dapur pulak kan...

xoxo
-CiNta-

krole said...

wuahh!!!bgui2 wak..krole pon gne streamyx..mmg berbaloi ahaks~tahniah!!!

.: iEyLa :. said...

wahhh..pasni leyh lepak umah cik sarah..hehe

Miss Tira said...

Waa, awal-awal dah pasang niat nak download movie ea. Haha.

P/s: Maaf lambat komen sebab busy sikit.

Novelgurl said...

yeah ! streamyx best ! jom bw laju2 sma2 nnti..;D

atiqa aris said...

bagos2.streamix bes.laju je cm kete f1.hehe

Redbloodsnow said...

YEAH! STREAMYX ADALAH THE BEST! HEHE

sarah mohamad said...

@mysara

itu lah. ada keburukan dan kebaikan memasing kan. tapi nak tenet laju jugak! hiks

sarah mohamad said...

@Budak Botak

belum ada lagi. okay la tuu guna bb. ada la jugak tenet kan. hiks

sarah mohamad said...

@Rina Rossoneri

tengs rina tayam :)

sarah mohamad said...

@zuhanismohamed

ah2. bb lembab. selalu putus2 lak tuu!

sarah mohamad said...

@CiNta

huk aloh. dekat dapur. kesian ko ye. hihi

sarah mohamad said...

@krole

tengs krole. nanti boleh bw kat blog krole lagi. hihi

sarah mohamad said...

@.: iEyLa :.

boleh je. jooom dear :)

sarah mohamad said...

@Miss Tira

hahah. *kantoi suka menyedut movie. haha

sarah mohamad said...

@Novelgurl

orait. nati kita bw sama2 yok. hiks

sarah mohamad said...

@atiqa aris

memang laju tapi lagi laju unifi. hiks

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

betul tuu akak zie. hiks

CahayaCintaIlahi said...

hehe same la kite
kite pun baru daftar streaymx
smlm tk sbr nk gune huhu

HAZWANmohd said...

streamyx bayaran die cmne plak ae?

sarah mohamad said...

@CahayaCintaIlahi

tak sbar nak gguna ni. pasni cahaya hari2 ler update. hiks

sarah mohamad said...

@HAZWANmohd

bergantung kpd pakej la. kalau tinggi mahal la sket. hiks

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting