Monday, April 18, 2011

pepagi lagi dah kena marah. apee lah nasib uwwwuuuu

hiks

pepagi lagi masa baru sampai ke kelas, dah kena marah dengan lecs aku. hangin betul.

ni pasal hari jumaat yang lepas, aku ponteng ke masjid jamek. huahuahua

sempat la jugak beli 1 helai shawl baru. gambar tak sempat nak snap weh. ni pun aku update dekat kelas. semalam tak de idea nak hapdet apa pun cuma aku just blogwalking jelah.

kalau aku free aku akan update lah dan macam biasa kalau sempat aku blogwalking dari kelas jelah. hiks





have a nice Monday day :) walaupun  aku dah kena marah. hiks jangan duk blues monday pulak dah!

sila LIKE kalau suka

20 pengomen:

cik ubi said...

pemonteng tegar ke ko ni?..haha~

bes woo kene sound nga lecr, kenangan terindah sebab he/she care bout u..:p

Amoi said...

marah lah balik lecturer tu.

kehkehkeh

Redbloodsnow said...

ALOLOLO...CIAN KO DIK. SABO JE LA EA.MWAHHH. BTW,. HAPPY MONDAY CAYUNK! :)

sarah mohamad said...

@cik ubi

haha. kalau hari jumaat je memang pemonteng tegar. hiks

sarah mohamad said...

@Amoi

marah balik nanti dia failkan kita. uwaaaa! taknak! hiks

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

happy monday jugak kat akak zie tayam! hiks

Cik Ezy said...

smpat lg beli shawl..
mmg terbaek la ponteng..
ekeke

sherah said...

hahaha tu le kan dah kena marah XD

Miss Tira said...

Biasalah kena marah time kerja. Tira selalu kena. Tapi paling tak suka kalau waktu pagi kena marah. Baru nak start cari rezeki dah kena marah. Sakit je hati ni.

nuralynZAKREE said...

syokk pa kena mara..huhu...

SofieyAzwa said...

Alaa, lec tu x cool laa marah2..hehehehe. Happy Monday

CahayaCintaIlahi said...

haip haip ponteng kelas ek
hehe.. sabo jela psni tkmo
ponteng2 taw ;)

CikLilyPutih said...

alah biasalah monday blues kan..

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

hahah. beli shawl jelah mampu :)

sarah mohamad said...

@sherah

kena marah sikit2 je. manja2 gitew!

sarah mohamad said...

@Miss Tira

itulah Tira, time nak masuk kerja je dah kena marah. kacau modd betul lah. hiks

sarah mohamad said...

@nuralynZAKREE

xnak kena marah. tak syiokkk! hiks

sarah mohamad said...

@SofieyAzwa

hiks iye la tuu soph :)

sarah mohamad said...

@CahayaCintaIlahi

xmo dah ponteng. :)

sarah mohamad said...

@CikLilyPutih

hiks monday blues ler tuu :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting