Saturday, February 5, 2011

TIPS! PEMAKAIAN INNER UNTUK MUKA BOLAT/CHUBBY/GEMOK

hai ..

selalunya kalau pakai inner untuk yg bermuka bolat / chubby ataupun gemoks macam aku ni , kalau kita pakai inner dan kita tak tetas dekat belakang tuu .. alahaii ..

sedih nye tengok muka kita kan . lagi lagi bertambah kebolatan / kechubbyan dan kegemokan muka kita tu kan .


contoh nye macam dalam pic atas tu kan . dah la muka kita booooolat , kalau tak tetas MEMANG MAKIN NAMPAK GEMOOOKS kan ?

yang inner tu aku tak tetas pun . terserlah lah muka aku yang gemoks !

sayang lah pulak kan dekat inner tu , kalau tetas tak boleh la nak pakai yang berlapis lapis lagik .. jadik dah tak cantik lah kan .. 

sekarang , aku nak bagi tips .. untuk korang yang sayangkan inner tu dan tak nak tetas .. 

korang just letak klip je dekat inner tu ... bagi dia nampak panjang .. contoh nye dekat pic bawah ni


macam aku , aku lebih prefer dekat tepi . kadang2 ada jugak aku letak dekat tengah
pastu kalau boleh korang beli lah klip yang "lembut" sikit
nanti tak hadalah sakit masa pakai tuu


ha .. kan dah tak nampak bulat tuu :) 

sonang ajeee kan . jadik lepas ni tak payah la korang duk menetas inner tuu . korang pun akan nampak lebih stailo . hihi

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

18 pengomen:

Bulan said...

ehheee.cumil gak ek.x pakai muncung.

PinQib said...

muke xda ar.. comel jer. mana ada chubby

GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|
Sorry lama Tak SINGGAH.

|| A r a W a n i || said...

Haah kan..
tapi masih x berminat ngn gaya klip2 nih la..


apa pun, nice entry..=)

Anitadahahs said...

nice info.
tapi macam tak sesuai lah pulak muka ni bila pakai kelip camtuu..

Yann Mazian said...

thanks utk tips ni. yann mmg jarang pakai inner ni semua. sebab muka jadik agak bulat bila pakai inner tu. hehe. :D

pak long said...

salam....
nampak tak der la bolat..cun gitu...apapun memang kreatif la...bagus kongsi idea tu..
demo memey comey..

Mak Su said...

oohh, gitu.. thanks utk tips ni.

eh, salam kenal :)

Redbloodsnow said...

lawaaaaaaaaa!
alaaaa...utk yg bermuke lonjong cam Zie nih takde tips ker...sobsobsob.

nak gak weh berstyle gitu²..hiksss

AKMA said...

nice suggestion :D nnty akma cuba :)
bts,salam kenal

sarah mohamad said...

@Bulan

ah2. tak payah wat muncung kan.

sarah mohamad said...

@PinQib

chubby. sobs!

sarah mohamad said...

@|| A r a W a n i ||

tengs dear :)

sarah mohamad said...

@Anitadahahs

yela. bergantung la. kalau rasa okay, boleh go on. kalau tak okay, boleh buat muncung kan.

sarah mohamad said...

@Yann Mazian

boleh la yann cuna tips ni pulak. hiks

sarah mohamad said...

@pak long

tengs paklong. *blushing.

sarah mohamad said...

@Mak Su

salam kenal jugak maksu :)

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

akak zie ni dah okay. tapi kalau nak letak tuu pun takpe gak. hiks

sarah mohamad said...

@AKMA

try lah. tengs. salam kenal jugak. hiks

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting