Friday, February 4, 2011

CONTEST SI MANIS BERBAJU KURUNG

hai ..

mood contest sedang membuak buak sekarang :)
sebab nyee haku tak ada idea nak update
idea ada , cuma rasa cam malas nak mengarang . hihi

haku masuk contest ni pun sekadar suka suka je . aku kan suka tengok pompuan pakai baju kurung .
tup tup masa aku duk blogwalking nampak ada satu contest yang anjurkan mengenai baju kurung . kalau korang tak percaya , klik dekat ENTRY INI

apa lagi , seharus nya aku join sekaki . haha .. OPS ! lupa lak nak mention .. contest ni untuk the girls only . mak2 orang pun boleh laa kalau nak join sekali .


klik banner dekat atas tu kalau nak tahu dengan lebih lanjut



ini adalah syarat - syarat nye




dan ini adalah pertaruhan aku . sopan gituuuu . haha

aku nak tag :


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

5 pengomen:

bukan photographer said...

aiseh..laki xleh join ke??nak letak gmbar kwn..

lolitasinta said...

wahhh !!! na joinn !!!^^

Anna Cullen said...

thanks tag !

ti kene cari gamba baju kurung :D

PinQib said...

lawa cunn
good luckk uu

GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|
Sorry lama Tak SINGGAH.

She's retarded said...

macam best je. btw, good luck!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting