Thursday, February 3, 2011

Opocot mak! pink nye rambut ko ... ape nak jadi lah dengan ko ni ???

hai ...


masa aku duk godek2 pc ni ,terjumpa la pic ni .. minah mat salleh ni kaler rambut pink cenggini ..  nenek aku cakap "opocot , pink nye rambut kooo .." 

haha .. lawak lah .. sebab nye nenek aku tak pernah tengok bebudak kaler rambut cenggini .. mesti ah terkejut beruk dia ..

eh , entry tak hada kena mengen dengan tajuk dan entry ..

aku baru je sampai dekat kampung ni ,perjalanan dari kl ke kota bharu memang memakan masa yang amat lah panjang !!

tambah pulak dengan jamm yang melampau , biasa lah kalau nk balik kelantan kn musim cuti gni , berderu deru lah nye orang balik kan . start dari kuala krai dah start jam , sampai la ke kota bharu .. nasib baik aku sampai jugak dengan selamat nye .. alhamdullilah :)

masa otw balik aku ternampak 2 bus dan 3 kereta yang eksiden .sekali lalu dekat tempat eksiden , memang seriua jugak lah di buatnye..

dah sampai dekt rumah , terus rehat kejapdan siap2 nk g kenduri kawan aku yang dah selamat berkhawin dengan pilihan hati dia . yang tu aku akan update later hokeh .. nak rehat dulu ni ,

babai semuaaaa ...


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

3 pengomen:

.:padie_eyla:. said...

waahhh. kawen. best nye. hak3

lassiegewdix said...

happy holiday :)

Cik Mimie said...

sure, dr jauh da leh nmpk rmbut die..ngeh3x..

heppi holiday sarah..congrat for your friend wedding..=)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting