Wednesday, February 2, 2011

Download MP3 - Aishiteru Zifhilia . memang best ah lagu ni !

hai ..

korang pernah dengar tak kumpulan zifhilia ni ?
kalau ada pun tak ramai yang kenal kan ..


ni kumpulan tersebut

aku pun baru je kenal kumpulan ni
asal dari indon kot

lagu dari kumpulan ni semua best best

lagu asihiteru ni memang SUPER BEST hokeh !

cepat2 korang download
tak rugi pun
wat layan perasaan malam2
hihi

ps : aishiteru ni maksudnya i love u kan dalam bahasa jepun kan ?





Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…

*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru

Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
kembali ke *)


kalau nak download , klik DOWNLOAD

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

8 pengomen:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Betul2!!! MAr pun suke!!! Dah lama ada, tapi xteringat nak letak dekat blog... Hehe..
Between, betul la tu aishiteru tu i love u. =D

NARDtheNERD said...

i dah xde hati kat lagu lagi indon..
tak tau nape..
hehe.

bukan photographer said...

sokonglah industri muzik tanah air..xminat sgt band indon..hehe

tomatokering :) said...

mmg best la aishiteru ni :D

sarah mohamad said...

@Mardhiyyah Ridzuan

lagu ni best ! suka bangat!!

sarah mohamad said...

@NARDtheNERD

memang ler ..tapi lagu ni best . huhu

sarah mohamad said...

@bukan photographer

kalau lagu mesi yg best pun i tetap sokong :)

sarah mohamad said...

@tomatokering :)

ah2 . best kan :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting