Saturday, April 16, 2011

Jom join bloglist bersama terompahcaring



tadi masa aku blogwalking dekat blog comel yang amat sangat ni, ada terjumpat satu join bloglist.

aku memang terasa nak join sebabnya ada pepatah berbunyi 

Sejak akhir-akhir ni, aku kerap jalan-jalan kat belog orang lain. Apa yang aku pelik dan risau bila tengok blog diorang, kat bahagian sidebar bawah, mesti penuh dengan bagai jenis bloglist blogger-blogger faymes. Tapi blog aku?

sebab ayat dekat atas tuu lah aku terasa nak join. memang betul pun apa yang si owner blog tuu bagitahu. almost semua blog kot, letak dalam bloglist diorang blog2 yg femes2 je kot. hiks

okay, sesapa yang tak nak terasa macam dekat ayat atas tuu, korang boleh join sekaki bloglist ni. kalau nak join just klik je header blog tuu.

sila LIKE kalau suka

10 pengomen:

Cik Ezy said...

perfume tu cik ezy beli kat cosway..
=)
name nye cik ezy dh lupe..
ngee
bau die best tau..
try la..=)

Miss Tira said...

Hehehe. Tira punya bloglist pun semua pada Tira blogger popular. Macam blog SarahDanDia.Blogspot.Com .. Haha. Blog siapa tu sila angkat tangan :)

ishiko said...

belog sy sudah berwajah baru.. ^_^

Redbloodsnow said...

SEMOGA TERSENARIA DEAR :)

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

cosway eh. nak try ah ezy kalau best. nak wat g kelas. hiks

sarah mohamad said...

@Miss Tira

haha. kantoi! miss tira pun blogger popular gak. hiks

sarah mohamad said...

@ishiko

nak terjah! jagalah nanti. hihi

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

tengs akak zie sayam! hiks

not irene said...

melawat awak geng bloglist terompah caring

jemput ke blog saya. saya tak popular tapi saya follow jugak awak

memyselfandnotirene

sarah mohamad said...

@not irene

saya yg tak popular ni pun nak follow jugak! hiks

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting