Thursday, October 6, 2011

ke Sunway Pyramid

Assalamualaikum



tengah buat pe? *tetiba tanya soklan dekat reader(s) hehehehe*


semalam aku ke sunway pyramid, boyfriend nak beli seluar kerja baru. seluar kerja yang lama katanya dah buruk dan terkoyak. dia kan kerja kasar, memang tetiap bulan ada peruntukan utk seluar kerja baru kekekeke


masa baru sampai :)



dah sampai sana, terus masuk butik guess <<< kemain ko nak beli seluar untuk kerja je pung tapi nak guess! hentah hapa boyfriend ni!




sedang tunggu tuan tuan besar memilih seluar ^^


hehehe .. tapi masuk2 tu tengok je lah .. tak mampu nak beli pung! heheheeh .. pastu survey2 lagik .. entah aku rasa macam sunway pyramid ni takde apa yang menarik pung. takde benda sangat kecuali ada utk main ski tu je. *bila entah nak merasa main ski tu*


dah la time aku pergi tu takde sales pung, kalau ada pun yang takat 10% 20% watpe .. aku nak 50% takpung 70% baru lah berbaloi baloi membeli  .. hahahahaha


last2 boyfriend pilih dekat padini sajoooo ... :) biasa lah, seluar nak pergi kerja je pun .. bukan nak g jalan2 bagai khennnn


anyway, sapa tahu dekat mana char kuew tiew sedap dekat area shah alam ataupun subang?


4 pengomen:

Redbloodsnow said...

eee lawa nyaaa cardigan ko dik. berkenan sudah..hehe

Amirah Adnan said...

kalau yg 50-70% sales tuh, bukan takat boyfriend lah yg nak shopping kan.. kompem sarah yg shopping tak ingat dunie..kekekeke..

p/s : penah g kat asia cafe kat ss15?beh gak situ

nazirah said...

yunk .. suka la contact lense yg sarah pakai tu ... kaler ijo kan

dayu_myself said...

char kuey teiw dekat um sedap..
tgah ade feskum ni,byk kdai car kuey teaw..
hehehehe...
dapt gak cri seluar kan...
hehehe...
bila la dapt maen ski..hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting