Wednesday, October 5, 2011

makanan tradisi tengah malam

Assalamualaikum!


tengah2 malam lepas study <<< *study la sangat* aku memang akan rasa lapar hehehe biasa la kan .. tanya la mana2 bebudak yang tinggal kat asrama atau rumah sewa .. tengah2 malam akan rasa lapar tak? kalau tak rasa lapar tuu memang hebakk lah hehehe *hebakk adalah hebat*


jadik .. aku memang tak nak makan nasik .. takut gemok wooo ... hehehe padahal kalau tak nak gemok JANGAN makan tengah malam kan .. tapi aku mana nak tahan lapoooor ni .. aku bedal je pun .. gemok pung gemok la .. asalkan perut suka hati hehehehe *buruk perangai*


solution nya .. adalah makanan ini ..............................................................................................................



aku edit sikit kasi nampak sedikit aummmmmm! hehehe *keji giler*


aku selalu beli dekat seksyen 18 shah alam, dekat kedai belakang tuu. memang sedapppp dan teramat lazat! *peh ayat ... teramat lazat tuuuuuu!!*


malam2 kalau aku rajin aku suruh ler sesapa pergi beli, takpun selalu boyfriend pergi belikan .. kekeke .. kat kedai ni semua sedap .. dari burger, oblong roti john segala semua la .. semuanya sedapppp. heheheh aku memang semua je sedap , tapi like seriously dekat kedai ni memang sedap.


sapa yang nak order, order dengan aku dulu, pastu aku mintak komisen okay kekekek

5 pengomen:

Zura said...

nmpak sedap tue...

Nafisah Ruslan said...

memang sedap! jadi lapo dah ni..

nick dot anis said...

macam knl je tmpat beli ni haha

~Nana 귀여운~ said...

entry makan lagi...huhuhuh

cik adda said...

hahahah samelaaa:P
student biasala..perah otak=lapar
*alasan bijak*
dulu sy slalu je order mee sup, mlm tu,beger..nsibbaik xnaik bdn.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting