Wednesday, October 5, 2011

keadaan rumah aku .. amat menyedihkan :(

Assalamualaikum!


ha ..... korang tengok la keadaan rumah aku ni.




dengan wayar berseliratnya .. dengan laptop nya .. dengan apa apa lah ... sedih kan kalau tengok :(

bila nak dapat rumah banglo yang ada ruang tamu luas, ada aircond, ada unifi *ni lebih!* hehehehehehe ..... ada macbook pro *ini lagi lebih* kekekeke



rumah kecik je, ruang tamu terhad .. almaklumlah duduk rumah sewa jenis flat .. berapa orang sangat yang muat :(


bilik ada 2 jek, jadik share2 jelah yang mana ada .. tu pun mujur je pasang internet. tu yang jadik keadaan huru hara macam kat gambar tu hehehehe


dah laptop sorang satu, charger lagi .. mouse lagik ... tak berselirat mcm mana .. kadang2 berbelit belit nahhh ... kena pulak amik masa nak leraikan satu satu .. kekeke


apa2pung, dah namanya duduk bujang kheeeen *ahkak puaka lagik* gini ler gamaknya .. semua nya kena share .. kenangan zaman belajar ni ... kalau tak kena keadaan macam ni, mana nak ada kenangan manis dan pahit gituuuu heheheh


*semasa entry ini di publish, owner belog sedang berjimba di mid valley. yeaaaaaahhhhhhh kamoooon! <<

3 pengomen:

azam said...

mak aiii...

meletop nanti....
seronok ramai²...main game multiplayer

cik pulau said...

better la kan dari takde rumah..
lalala~

Redbloodsnow said...

hehe...tgk yg tang kain batik jd mouse pad tu lah buatkan akak tersengih sesorg :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting