Wednesday, December 23, 2009

D'BOMB PHOTO CONTEST

aku masuk contest ni yang dianjurkan oleh Cik AinNurain . contest ni bertajuk D'Bomb Photo Contest . tajuk pon da D'Bomb , bermaksud korangnye gambar mesti lah d'bomb kan .

amacam ? oke tak photo aku yang D"BOMB ?? hihihi

Cik Ain NurAin nak 1 gambar yang boleh membuat kan dia tersenyum dan berkata WOW . asalkan bukan gambar yang naked*

syarat syarat nye:

  • Amek link I n add kat dashboard kowang.. *ni untuk kowang senang tengok update contest ni t.. lepas contest I ni abez,nak buang link i pun xpe..i phm.. - done!

  • Sila copy banner kat atas tu dulu, letak kat bahgian mana2 dalam blog kowang.. yang mudah i tengok..npasang kan link blog I ni ok..*dah abez contest, kowang nak buang banner tu pun xpe.. =) i phm - done

Buat satu posting sticky mode untuk contest ni..kat situ letak photo D`bomb kowang n penuh kan ayat ni..

SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA…………………………..

saya rasa photo saya patut menang kerana saya rasa photo saya adalah D'Bomb! . photo ni adalah semasa saya pergi jenjalan ke KLCC , untuk menikmati keindahan malam dan keunikan KLCC .

(wat la bpe words pun, asal kan 3 baris penuh dengan ayat untuk photo kowang tu..) - done

  • Lagi 1, bagi tahu I kowang dapat tahu contest ni dari sape n link kan blog dowang..
SAYA TAHU CONTEST NI DARI... * ni sebab, aien nak setiap owang yang join contest aien adalah promoter contest aien.. de hadiah misteri untuk kowang yang tergoda n menjoin contest ni dari blog kowang.. hehe

saya tahu contest ni dari blog cik EnyDiomonds ..
  • email kan link blog entry contest ni kat pinkshoes_yura@yahoo.com.. *utk mengelakkan terlpas pandang.. tq - done

  • Dah siap semua,sila tinggal kan link kowang kat cni ok.. tq!.. - done

Tarikh tamat : belom ditetapkan.. maybe amek masa 2 or sebulan lebih.. terpulang pada penyertaan..

Hadiah??? Hadiah mengikut jantina..i cari 3 owg pemenang untuk D`BOMB PHOTO CONTEST.

N sowang hadiah misteri untuk promoter contest ni.

Juri : I sendiri.. tapi terpulang pada penyertaan gak.. kalu ramai, I kan cari juri tambahan.

Ingat!!

I juz nak satu photo kowang yang buat aien tersenyum n say WOW!!!!

Lengkap tak aien bagi tahu sume tu??? Kalu de apa2 pertanyaan sila tinggal kan soklan kat bahgian komen ataupun mail terus ke pinkshoes_yura@yahoo.com.. No tel??? hmmm.. xperlukot.. hehe

Hadiah and apa-apa berkaitan dengan contest ni, akan diupdate!!! =)


semoga photo aku D'Bomb yok!
harapnye menang la .
maaf , copy dari blog Cik AinNurAin . hehehe .

post signature

4 pengomen:

enyheartsdiamond said...

babe!!!u da join!nice outfit..me likey ;)

anN said...

hei darl!.. i dh review.. hehe ok tq dear.. :)

bungakuning . said...

eny : hihi , arap2nye menang kan .

darl : maceh ~

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting