Saturday, December 5, 2009

“PRINCESS KEBAYA CONTEST”

kali ni aku masuk contest daro blog Cik WAWA , nak wat contest pasal blogger yang pakai kebaya and ofkos untuk para blogger perempuan je kan . hihi . ni ada gambar aku pakai baju kebaya hijau .

aku pakai kebaya ni masa nak pergi wedding sepupu aku kat Tabung Haji tahun lepas . sekarang sepupu aku tuh tengah pregnant . kebaya ni telah di beli oleh ayah aku kat Bandung , masa dia pergi sana tuh mak aku kirimkan kebaya ni untuk pergi wedding sepupu aku la . jadi kebaya aku ni kira kebaya indon la . haha . ayah aku beli kan 3 pasang sebab aku nya 3 beradik perempuan .








post signature

2 pengomen:

bungakuning . said...

harap2 dapat la list antara 4 orang yang menang . hihi

wawa said...

salam kenal bungakuning.....

thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok....
ayu + cantik for tuan+kebaya indonesia tu :) ...
k good luck...tunggu result ye

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting