Tuesday, January 12, 2010

pakai eyeliner - COMOT!

salam semua!

korang tengok laa macam mana aku pakai liquid eyeliner ?? comot gilaaaa
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-







nak pakai eyeliner ni ada banyak cara . ada sesetegah orang suka pakai pencil , ada yang suka pakai gel , tak kurang juga yang suka pakai liquid eyeliner . aku lebij prefer yang liquid punya . tapi kalau yang liquid , kena banyak practise baru betol2 jadi dan perfect .

aku cari dalam you tube untuk tunjuk cara2 yang betul , ada banyak vid tapi yang aku rasa betol2 tunjuk cara yang betol vid ni aje...vid sedikit berat .

aku rasa 3 ni aje yang btol2 senang . sila klik pada nombor untuk melihat video .


1


2


3
post signature

3 pengomen:

Ooήey™ said...

hehe..kira okey la tu
permulaan kn
hehe
tp jgn eyeliner jdi lipstick ah
tu parah tu
hehehee

ziha said...

i prefer pensel eyeliner..
liquid x pandai

deep purple inside said...

hehe..ok je..
sy pown xpndai pkai liquid gak..sush kot..haha
anyway i'm still newbie gak..
feel free to follow my blog..
cheritakudankamu.blogspot.com

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting