Monday, January 18, 2010

taman orkid part 1

hari ni hari sabtu , masa untuk aku dengan enchek boifee meluangkan masa sama sama , padahal aku hari2 pon memang keluar dengan dia . kami dah plan nak pergi jalan3 ke muzium semalan . aku memang dah lama plan nak pergi ke muzium , tak pernah pegi kan , nak la tahu macam mana keadaan muzium tuh . asyik2 pergi ke megamall aje , dah boring dah .kalau  Mid Valley yang xde ape menarik , KLCC seminggu dua ni hari2 aku pergi cari kerja kat dalam KLCC tuh , dah muak dah aku rasa . haha , TS boring juga , masa aku belajar kat Adtec dulu , memang tiap2 minggu pergi tengok wayang kati situ . mane lagi ye .....Bukit Bintang pon sama , pergi situ dah banyak kali dah .

kali ni aku nak pergi ke muzium lak , tempat bersejarah . ecececehhhh ....pagi tadi dalam jam 2.30 petang kami keluar , mula2 mesti isi perut dulu kan , aku dengan enchek boifeee makan kat kampung baru aje , situ dekat je dengan rumah aku . malas nak cari tempat jauh2 .

lepas makan semua , dah kenyang baru kami gerak ke muzium . yang masalahnye .............encek boifee ni xtau kat mana muzium!!!!!

hahaha ... punya la lame duk kat kl ni , kami xtau kat mana rupanyan muzium . so.... kami mula cari2 muzium ni dekat setengah jam jugak lah . pastu echek boifee ni masuk jalan mane tah tembus ke taman orkid pulak .alang2 dah dekat siti , taman orkid pun jadi la nak luangkan masa bersama2 jalan2 .

masuk kat taman orkid ni cuma RM1 aje , dewasa ,untuk hari2 cuti umum , public kena bayar la , hari2 lain freee aje ...

layaaaaannn photo aje .....

*masa mula2 sampai , tempat ni atas bukit . rehat la duli , letih! hehe


*ni la taman orkid nye , kat bawah tuh ada tama burung . best!
 
*gaya seorang model lelaki


*aku di celah2 pokok . haha


*aku lagi


*pandangan belakang . auww!


*pandangan depan . hehe


*gaya meggoda gedik
 
 

 
* enchek boifeee keras!




*keras lagi





overall , photo aku sebanyak 70 % , enchek boifee 30% sahaja . :))post signature

1 pengomen:

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

dating kt taman bunga yer..hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting