Wednesday, November 17, 2010

nak beli contact lens lah .

Hye !

contact lens aku dah tamat tempoh 
hukhuk !
nanti balik kampung
aku ingat nak cari lah satu
lens lama aku guna kaler grey
cantik jugak
tapi kalau aku nak beli nih
aku nak yang kaler lain pulak
kaler apa yang korang rasa sesuai ?
dan brand apa yang elok eh ?

aku tak tahu lah bab bab lens nih
sebab yang hari tuh pun mak aku yang belikan 


korang guna kaler and which brand eh ?
kalau ada tips berkenaan lens ni pun sila lah korang bagitahu aku
sharing is caring maaaa 
(:



*pic aku pakai lens grey (:

post signature

8 pengomen:

Bulan said...

hye sarah..
bulan pun pakai lens..wane brown brand geo
visit here http://prettygirlslens.blogspot.com

bungakuning . said...

@Bulan

okay tak brand tuh ? nanti nak tengok link yang bulan kasi tuh . neway , trimas !

melle. said...

ada orang pakai warna hijau, ha

bungakuning . said...

@melle.

memang ada, tapi rasa macam alien la kaler tuh . hakhak!

melle. said...

hahhaah alien ke? tah lah, hahhaha

Bulan said...

ok! bulan da 2thn pakai..
lgpn life span dia lame 1 year..jimat!

bungakuning . said...

@melle.

ke ko yang pakai kaler ijo tuh melle ? hehehehe

bungakuning . said...

@Bulan

erk ? ada ke yg sampai 2 tahun , saya tak pernah tahu nih , nak kena beli yang ni nih ! tak sabarrrrrr !!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting