Saturday, November 13, 2010

Ni lah dia KFC Krushers !

sayang korang !
selalu aku cakap Hye semua
tukar lah pulak
boring meh !
hakhak

memperkenalkan ........
jeng jeng jeng 







KFC Krushers 
walaupun dah lama ada
tapi aku baru try je sebenarnya
okay lah , boleh la 
boleh la kalau nak lawan dengan McFlurry dari Mekdi tuh



*abaikan mulut dengan telefon belakang KFC Krushers tuh
hakhak !
kawan aku tuh



*jangan tertipu
harga dia bukan RM4.95
tapi semua + tax dah jadi RM5.20
so , kalau nak beli Krushers ni sila bawak duit lebih .
kang tak pasal pasal malu .
hakhak !


post signature

8 pengomen:

twinkle twinkle said...

mesti cube ni ;D

Amirrah Zawani said...

i suka yg stobery :D

melle. said...

saya pun suka ni! hahaha

bungakuning . said...

@twinkle twinkle

mesti cuba (: . best!

bungakuning . said...

@Amirrah Zawani

belum try lagik yang stoberi . tapi nak try lah since u cakap sedap . hakhak .

bungakuning . said...

@melle.

suka yang ni jugak ? nampaknya kita serasi lah (:

iqbalsyarie said...

semua saya tak pernah rasa. hehe

bungakuning . said...

@iqbalsyarie

meh try rasa sikarang ! hakhak!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting