Friday, November 12, 2010

tak adalah best sangat pungggg

Hye sayang semua !
eh eh , apesal tambah sayang tuh 
hakhak
saja saja je nak bersayangness dengan korang

semalam , aku ada pergi ke Pak Li Kopitiam
kenal tak ?
ala , yang pemain badminton sapa ntah jadi tukang promote 

so , semalam masa aku jenjalan dekat 
seksyen 18 shah alam ni
aku makan dekat kedai pak li kopotiam ni
saja je nak try try makan kat sini
nak rasa jugak makan dekat kopitiam
hakhak
sebab selalunya makan kat gerai depan ciast tu je
boring meh !

all the pics ni aku amik guna camera phone je
so pics ni semua a bit blur kot
camera lupa bawak !
hakhak !



*harus lah ada pic aku dulu
aku duduk dekat open air
dari bawah boleh nampak orang lalu lalang



*ni kat bahagian open air tuh lah
design cantik 
kalau korang masuk
terus duduk 
waiter dengan waitress memang terus serbu korang



*pic sebelum makanan tiba



*ni kawan aku punya
mee udang rasanya
tak sedap pungg
kuah cair loklak (orang kelantan punya style ) 
hakhak !



*milo panas dua bang !



*pic tipu
muka excited nak makan
tapi dusshhh !
tak sedap !!



*aku makan telur dengan roti je
DIET !

post signature

4 pengomen:

melle. said...

wah, diet tak menahan

bungakuning . said...

@melle.

diet lah , aku gemox! sob3

twinkle twinkle said...

nmpk sgt sedap ;D

bungakuning . said...

@twinkle twinkle

nampak sedap taaaaapi tak sedap . dush !!
hakhak!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting