Tuesday, December 7, 2010

1st time keluar jenjalan sorang2 pergi kbmall

Hye ..

semua tak ada dekat rumah
tapi aku nak pergi daftar broadband ..
so .. pergi lah sensorang punggg !
sangat tak best 
tak ada kawan nak temankan aku pergi kbmall

aku mengidam nak makan kek secret tuh
walaupunggg sesorang aku pergi la jugak
makan sensorang
minum sensorang :(



*bawak kereta sensorang
tapi sempat berpose atas keta 
hakhak !




*jam tahap melampau nih
bila lah jalan dekat depan kbmall ni nak siap
kereta sapa kat depan tak tahu
mintak ijin no plate ye :)



*dalam secret 
makan sensorang 
sob sob sob


*kek dah habis
air lemon tea


dah banyak kedai yang baru bukak aku tengok tadi
ada pdi dan 2 3 kedai lagi yang nak baru bukak
dah makin maju yok :)
dan makin ramai orang
ye lah , mana ada tempat sangat kat bandar kb nih
balik balik kbmall , pcb ,bachok , tesco etc
tapi ... kelantan makin membangun lah aku tengok sejak kebelakangan ni





*last sekali mesti lah pic aku dengan peace 
peace !
no wo ! <<< bak kata apik pehe
hakhak !



post signature

2 pengomen:

Totin Jamain said...

Paling menyampah bila makan sorang-sorang lepas itu orang usha semacam je. Apa tengok-tengok? Haip!

bungakuning . said...

@Totin Jamain

betul3 . tak suka makan sensorang :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting