Monday, December 6, 2010

apabila boring tahap melampau

Hye ..

ni la kejadahnye aku buat apabila aku boring tahap melampau

EDITING !

aku guna picnik 
banyak fuction yang boleh di guna dalam picnik
aku memang sarankan guna picnik kalau tak berapa reti guna photoshop dengan photoscape
picnik lagi mudah dan simple
nanti kalau free nanti aku akan buat tutorial on how to use picnik nih
okay :)




*yang telah di edit
black and white





*gambar asal
aku bukan minat pung edit mengedit nih
aku edit time aku boring macam ni lah
hakhak!

post signature

9 pengomen:

afee ali said...

fuhyo! leather jacket ke tu? nice la. :]

velasrizal said...

yg ni pn blh jd hobi..

Doa Akhir Tahun Dan Awal Tahun Hijrah

fyna said...

picnik ni on9 kan? tapi i tak pernah pulak try..hehe cun la black n white

melle. said...

kadang2 aku bosan pun aku buat begini, hehe

bungakuning . said...

@afee ali

bukan leather .. jaket biasa2 je .. murah2 . hehe

bungakuning . said...

@velasrizal

ah2 , hobi la time boring . hehe

bungakuning . said...

@fyna

try la , best , macam2 function ada tau :)

bungakuning . said...

@melle.

ah2 , sama lah aku dgn ko .. :)

rossoneri said...

rajinnya edit,kalau kita malas..eheee biasanya suh kawan je buat

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting