Friday, December 10, 2010

Convocation day !

Hye korang !


Mula mula sekali aku nak bagitahu , entry kali ni memang full of pics .sabar je lah korang . hakhak !  Entry ni dah lama dah aku buat , tapi baru hari ni aku nak publishkan .  aku ada bagitahu nak buat entry mengenai convocation day aku pada entry ini >>> sila klik sini . tempat convocation ni diadakan dekat Taman Tamadun Islam (TTI) dekat negeri Terengganu . mujur dekat je dengan aku . hakhak !



Aku gerak dari rumah aku dalam jam 4.30 pagi . perjalanan ke Terenggan tu memakan masa dalam 3 jam je kot . aku sampai sana memang dah subuh . lepas sembahyang subuh tuh , terus pergi dekat TTI tuh la . ingatkan tak ada orang lagi , rupanya dah ramaiiiii orang tau ! mujur jugak aku dengan family dating awal , dapat la parking kat depan sekali T____T



Masa nak masuk tuh , jumpa dengan besties aku . hakhak !  we all masuk dalam tuh sama , dan jumpa lagi ramai kawan lama . lepas nak dekat setahun tak jumpa diorang , masing masing dah banyak berubah .  lepas ni tak tahu lah bila dapat jumpa dan berkumpul dengan diorang lagi . sebab semua dah berpecah ke merata rata . sampai ke sabah dan Sarawak dah .

Layan gambar je lah ….


*dengan adik adik 


* dah grad boleh la peace T____T











* the perfect family
adik yang no 2 tak da , tak dopet nak datang
ada kelas 





post signature

7 pengomen:

공주 Lynna said...

waa... tahniah!!... ^^

fatin hanani said...

wah bestnya dah convo hehe
xsbr la fatin :D
taniahh ehh :)

Bulan said...

tahniah dear!

cik miera said...

thniah awk...dh grad, bestnye... ^^

Cik Tom said...

congrats dear!

rathiqah azmira rosli said...

oh jubah besar.tak sabar nak pakai jugak.selamat berkonvo dan syabas.ehe

bungakuning . said...

Thanks semua ! really appreciate it T__T

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting