Saturday, December 11, 2010

Resipi : Apple Pie part ii

Hye !

tengok tajuk dekat atas ..
kenapa ada part ii



sebaaaaab ..
aku dah buat entry mengenai entry nih
tapi aku tak dak upload pics nyee
so ni aku buat lagi 1 entry tapi aku include dengan pics la nye hakhak !



*pic terbaik dari ladang
hakhak !
pic ni memang betul betul lepas dari ketuhar
terus aku ngap !



*adik aku yang no 3
dia tunjuk bajet dia yang buat 
padahal dia tukang tengok tengok je pie tuh dah masak ke belum
bajeeeeet ah dia nih !
hakhak !


*lagi gambar sengih dia 
bajeeeet ah piya nih !
btw , nama dia piya 
tak boleh ngorat
sebab budak sekolah lagi
hakhak !


if korang nak resipi ..


mudah ke korang ,
sebelah mata je buat
sedap makan time minum2 petang
:)

post signature

8 pengomen:

NS said...

nampak sedap. nak cuba la! =D

Redbloodsnow said...

hahahaha...xpe lah dik, dia nk glemer di blog ko tuh. tuh yang dia jd cam ala2 chef tuh..hiksss. comel adik ko tuh...weewitt!

pape pun...rajin weh uols buat pie pie bagai nih ah.thumbs up :)

IzwanNie said...

mcm sdap... mintak cket bley?.. ^_^

enyheartsdiamond said...

yummy <3

lynn♥orange said...

wahhhh!!!! bestnye apple pie.... thanks 4 sharing.... wajib buat nih

Yanie J said...

sdapnye..nk wt malas..hadoiii :P

Cik Tom said...

wah nmpk sedap!!

Amirrah Zawani said...

hantar lah sni sikit nak rasa jugak :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting