Sunday, December 19, 2010

sapa peminat Elianto ? jom merembat , sekarang SALE !

Hye !

sapa yang suke barang Elianto , 
tak kira lah makeup ke , hair care ke , body care ke , nail ke , fragrance ke
berita gembira untuk pengguna Elianto
sekarang Elianto buat sale up to 70% !!
sempena krismas yang akan datang 

bila lagi nak dapat sampai macam tuuu kan 
so , cepat cepat la serbu Elianto pasni
hakhak !

aku dah rembat satu , eyes shadow shimmer stick
best weh ! + sonang pulak tuu 
pulas je dekat bawah tuu pastu calit dekat mata :)
terus mata bersinar + cute
korang tahu berapa aku beli
RM5.49 jeee ! daripada harga asal dalam 15 kot aku rasa
mana lagi nak dapat harga tuu kan ?


kalau nak tahu lebih lanjut , klik >>> SINI !


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

5 pengomen:

Bulan said...

uwaa..mo beli!
loan x masuk lg.ahakss

Anitadahahs said...

suka suka suka!
tapi camno nak beli, duit tak ada.keh keh keh

Redbloodsnow said...

ZIE SUKE BLUSHER ELIANTO. YG JENIS CAM SIMPLY SITI NYER BLUSHER TUH. KALER PINK DIA BEST :)

.:padie_eyla:. said...

yeaaahhhh! gud sale.!!!

AIMAN said...

YES...! year end sale :P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting