Sunday, January 23, 2011

Giveaway dapat kasut

hai .

korang nak kasut tak ?
kasut freeeeee ni ?
sapa yang tak nak kan ..... :)


kali ni aku masuk giveaway dari cookiesraya2u.blogspot.com
just klik kalau nak tahu mengenai giveaway ni 


klik pic atas pun boleh , akan re-direct dekat tuan punya giveaway ni 

giveaway ni tak semesti nya seperti kasut dekat atas ni ye . hihi

syarat - syarat nye adalah :

  1. Menjadi follower blog ini Cookies Raya 2U dan Lily & Auz Homemade Product(tukang sponsor hadiah)
  2. Add blog ni Cookies Raya 2U ke dalam BLOGLIST korg
  3. Letak banner kt atas tu kt SIDEBAR korg, dan linkkan balik ke N3 ni..
  4. TAK perlu buat N3 kt blog korg..tp kpd sesiapa yg rajin nk buat N3 dipersilakan krn ada hadiah bagi N3 yg paling KREATIF
  5. Sila tinggalkan jejak ke'JOIN'an korg kt comment N3 ini sahaja. Kpd korg2 yg rajin buat N3, sila tgglkan link korg sekali ye..
  6. GA ini akan tamat pada 31 Januari 2011 atau bila penyertaan mencecah 300org 
  7. Sesiapa shj blh join, tetapi hadiah akan dihantar berdasarkan alamat di Malaysia shj


aku copy and paste je yok .

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

4 pengomen:

cookiesraya2u said...

sarah..almost complete..akk xjmp blog cookies kt bloglist sarah

klu ada inform ye..

thnx sudi join :)

cookiesraya2u said...

dear..follower kt cookies pun akk xjmp..

Amirrah Zawani said...

gud luck sarah :D

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

tengs amirrah zawani :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting