Monday, January 10, 2011

Tahniah Ana Raffali menang AJL ke 25 !

Hai .

malam ni jugak aku hapdet
ANA RAFFALI menang AJL
tuh dia , aku buat huruf besar lagi
si ana rafali ni nyanyi lagi feveret incik pakwe - tolong ingatkan aku
membuang segala prasangka semua blogger yang syak nye black atau faizal tahir akan menang
hamik kau , si ana rafali ni jugak yang menang


okay what , dia pun baru femes tahun 2010 dan terus menang besar
dengan trademark berbaju kurung dan pegang gitar kesayangan dia tuu
rezeki dia kan


aku tak tengok pung sebenarnye
tapi incik pakwe yang yang tengok
dia yang bagitahu aku
aku yang tukang hapdet nyeee
tak nak kalah meh dengan blogger lain tuu sebenarnyaaa
hihi

apepun , TAHNIAH !

ps : tu je nak hapdet , dah ngantuk , nak tido , esok kelas . bubai :)

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

1 pengomen:

FarhaNezam said...

saya minat ans raffali!! HAHA

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting