Tuesday, February 8, 2011

baru install Kaspersky Internet Security 2011

hai ..

fuh ! baru siap install Kaspersky Internet Security 2011 . nak install tu kejap je cum nak update tu lambat sikit .

ada sesapa yang guna cam aku tak ? camne progress anti virus ni ? okay tak ? yang anti virus ni aku share antara kawan aku . beli untuk 3 user . tong tong la .. hihi

aku guna ni cam aku rasa berat kot sikit . dulu aku guna avira . okay je . virus memang tak masuk pun . cuma kena update dan kena scan la .

sama je kan dengan kaspersky ni . kena update dan scan jugaaaak . ada tak yang guna cam aku ? boleh share kan pendapat korang camne ?



sila LIKE kalau suka

2 pengomen:

aNnE said...

antivirus terbaekkk..haha

sarah mohamad said...

@aNnE

eh ? boleh la suggest dekat kawan2 pulak pasni . hihi

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting