Thursday, June 16, 2011

aku tertanya-tanya siapakah yang akan berada di tempat sebelah ni?

Assalamualaikum.




memandangkan dalam gambar tersebut, kerusi sebelah aku ni masih kosong, sedang menunggu jejaka hot mana yang akan mengisi tempat kosong tersebut.




adakah ini? yang ni pun jadiiiii lah hiks :D oh ..... abang fahrin ku! abang ni macho lah, pilih lah saya untuk berada di hati abang! cisss! geli geli.



yang ni lagi lah jadiiii! memang kalau boleh nak yang macam ni, lebih kurang macam ni pun takpee! huahua .. yang ni sebab terpengaruh dengan seth tan. hiks



kalau macam ni, TAK BOLEH JADIK! hell! geli weh sapa yang ada 6pack gni. badan ketul2 ni aku nak pegang rasa erk .. takutnya .. macam besar giler muscle2 ni.no no no ... tak sanggup!


kalau boleh, dalam dunia yang serba meterealistik ni, nak la yang stabil. yang ni mesti. kalau tak stabil, nak tanggung anak orang macam mana kalau diri sendiri masih lagi terumbang ambing kan. tak lah kena kaya giler macam anak2 datok ke anak2 tan sri tuu, at least lah mesti lah berkerjaya.


pastu nak lah yang beriman sket, eh eh .. bukan sket, memang kena cari yg jenis beriman. tak perlu lah semayang sunat tuu dia buat hari2, kalau nak buat pun takpe jugak, dan tak perlu yang asyik2 berkopiah je, at least 5 kali sehari mesti cukup. hiks


last sekali, kena lah ada sifak2 suka bergelak ketawa sket. tak nak yang serius sajooo. yang tuu susah nak berkomunikasi. sebab aku kalau sapa2 yang buat lawak, aku hentam je ketawa sakan. kalau perlu ketawa sampai berair mata, memang aku boleh buat punyaaa :D


rasanya ciri2 kat atas tuu susah tak  nak cari? 

sila LIKE kalau suka

12 pengomen:

Zura said...

waaaah..sarah..fahrin n aaron erk..hensem tue..

Bulan said...

zzzz.pergh seth tan tuh!
bulan nk nazim othman je.ahakss

Ieda Al-Habsyi said...

hehehehehe sape ek?

Cik Ezy said...

cik ezy suke yg ketol2..
ekekeke

WuMing said...

Yang penting tuu cari lah yang setia dan penyayang..Duit banyak pun kalau mata keranjang... Hancuurrrrrr

CintaZulaikha said...

betoi tuh...akak sokongggg. tapi klu dpt cam seth tan pon hokey apa...kikiki

apik pehe said...

hehe..cepat cari!!sekarang ni nisbah laki 37:1 perempuan..haaaa

apik pehe said...

eh terbalik..lelaki 1:37 perempuan..hahaha

sya hassan said...

sy nk seromntik seth tan! hahaha

MIMIE AIZA said...

nak siwon.. hahahah.. demand

meaw said...

lelaki sekarang macam susah dah nak cari,tapi ingat lah,bahawasanya,lelaki yang baik untuk perempuan yang baik,hehehehe :D

[sutera kasih] said...

siapakah jejaka yg bakal menduduki kerusi kosong itu????hehehe


*kan best kalo dpt mcm seth tan !! romantikkkk :P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting