Thursday, June 23, 2011

buat2 berani nak tengok wayang citer hantuuu!

Assalamualaikum!



this week aku nak layan citer hantuu. tuu pun pakwe aku cakap nak try test kepenakutan aku *ada ke ayat tuu hehehe. dah lama giler tak tengok citer yang boleh menaikkan darah aku sampai ke kepala ni. hehehe 



aku sebenarnya kurang gemar okay nak tengok citer hantuu, bukan sebab aku penakut tapi sebab aku mudah terkejut. kalau terkejut automatik tangan aku pun naik jugaak. sapa2 yang duk sebalah aku harus lah menjadi mangsa penampak free aku. muahaha




sekarang dekat wayang ada citer ni. citer thailand rasanya. kalau tengok dekat trailer memang seraaaam habis!!








siyess! memang menakutkan aku ni. tapi sebab dah lama giler aku tak tengok citer hantuu kali ni aku nak lawan jugak ketakutan tuu. nak tengok jugaak! hehehe




ada sesapa yang dah tengok? kalau ada jom post komen bagitahu best ke tak?


sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

Zura said...

cite antu thailand...nk tngok jugak..

WuMing said...

Hah... best woo crita hantu....

CintaZulaikha said...

mula ja takot..pastu rasa cam ok da, cayolahhh

EZAN IDMA said...

saya penakut jugak. uhuk ;(

Amirah Adnan said...

mira penakut!hehe..kalo tgk cite hantu bukan setakat tangan yg naik.. dgn sore2 naik.. haruslah jadi mcm kat pasar.. huru hare.. hee..

p/s : kelantan dok mane? nanti jom le jumpe..:)

apik pehe said...

hehehe..apik takot ngat tengok citer antu kalo duk sorang2..eheehe

アヌム ちゃん said...

akk kalau tgk cite hantu, tutup muka dgn tgn siap haa..haha

[sutera kasih] said...

macma best je..best ke?nk tgk la jgk

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting