Friday, June 24, 2011

kesiaaaan camera aku dah rosak :(

Assalamualaikum




nampak tak?

kesian tak ?

camera yang dah banyak berjasa dekat aku selama erk .. bertahun tahun jugak la

dah tumbang ke bumi ..

semua button dah tercabut, memula sekali button yang utk tangkap gambar tuu lah 

aku ni dah la pesen yang tak boleh kalau tak adoo camera ni, tak boleh hidup weh!

kena jugak tangkap gambar walhal gambar tuu kadang2 takde kena mengena pun dgn kehidupan aku hehehe

aku ingat nak start2 survey untuk beli camera baru lah :D

ada cadangan tak ? kalau boleh nak ada fungsi macam dslr tapi nak compact digital

sbb senaaaang je letak dalam hand bags dan terasa nak amik terus tangkap on-the-go
anyone nak bagi cadangan? 


sila LIKE kalau suka

15 pengomen:

Ieda Al-Habsyi said...

kamera akak pon rosak weh, letak dalam beg, kene tumpah susu anak, hehehehehe! skang pakai henpon punya kamera je :)

Encik Psychopath said...

beli br jela.

Encik Psychopath said...

beli baru jela.

nuFarnari Omey said...

beli la brand olympus....mmg cunn jerkkk gmbar nyer....hehehe..:)

sugar2 kapas strawberry said...

sony! the best

SofieyAzwa said...

Kesian nye kamera rosak! Entahlaa sarah. Sofiey pun tataw nak syor kamera mane. Happy choosing nanti

athirah said...

guna cam hp je... sng.. hehehehe... :PPP

fyna said...

mcm mana boleh rosak? samal fyna pon tak boleh hidup tanpa camera! beli sony! gambar lawa =)

apik pehe said...

aaa..apik pon tak reti pasal kamera ni ..hehehe

saya bukan tomato said...

dslr ! leh tgkp pic tomato. haha ;p

WuMing said...

Skarang camera dah murah dah... Masa WuMing beli dulu RM 700 tapi 5 MP saja... skarang 14MP pun baru RM300...

Bulan said...

alololo.suh cik abe beli la so.eheee

hamzah ian said...

aku kamera pun takde.. huhu

[sutera kasih] said...

belilah camera baru hehe

nazirah said...

alahai kesiannye nanti beli baru ek hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting