Tuesday, June 21, 2011

Tempat yang paling aku suka lepak kalau pergi dekat mall

Assalamualaikum



korang kalau pergi mall mesti ada tempat feveret kan. contohnya kalau makcik2 mesti pergi dekat bahagian dapur yang jual sayur2, ayam2 ikan2 daging2 kan. kalau bapak2 pulak suka pergi dekat bahagian berkebun *kalau jenis bapak yang suka berkebun dan rajin lah hehehe ada juga bapak2 yang suka pergi dekat bahagian kereta kan.




kalau orang muda pulak mesti pergi dekat bahagian baju2 kan, bahagian penjagaan diri rambut mekap semua tuu lah .. tapi aku lain. aku suka lepak2 dekat mana .. cer teka cer teka .. aku rasa korang tak dooopet nak teka bahagian mana .. kahkahkah  <<< gelak jahat.





hahaha .. adakah aku nampak sangat giler coklat?


heheh .. kalau kat tempat mall ke macam kbmall, mydin mall giant mall semua mall lah .. aku suka pergi dekat sini. belek2 sikit2 .. baca2 sikit .. pilih2 sikit .. rembat la sekali ada lah tak lebih 5 paket haa ... sekali beli. beli banyak tak boleh, bankrup la aku. selalunya aku buat stok letak dalam rumah, letak dalam handbag. kalau boring apa ke takde kerja makan la sikit2.




kadang2 incik pakwe pun ada jugak bagi. kadang dia yang belikan, kadang2 time aku duk beli barang makanan untuk stok aku dia yang tolong bayarkan. heheh



sedikit stok aku hehe


sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

kechixx said...

ore kelate ko?;)

J.Syazwana said...

dah lama tak dapat hadiah cekelat
:(

hik hik

[sutera kasih] said...

kalau sy, suka singgah bhgian baju2 & alat make-up..tp kalo jmpa kdai buku..harus serbu hehe

CintaZulaikha said...

mak aihhhh...banyaknya jajan...

waeda alias said...

saya suka bhgian baju. haha

WuMing said...

Ikut usia senebarnya.. Kan..Kan?Budak -budak pula tempat barang mainan laa mana lagii....

ghost writer said...

lebih suka ke barangan sukan..biasalah budak aktif lar katakan.

monink sarah.

Zura said...

samalah sarah,,suke pegi tmpat coklat..hehe..xbeli tp dpt tgk pun jadilah...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting