Tuesday, July 19, 2011

Sarah Mohamad edisi Tutti Frutti

Assalamualaikum!



sekarang tengah ber-mood menggodek si putih aku merujuk kepada Sony Ericsson Xperia X8 aku. aku namakanya si putih sebab dia kaler putihhhhh heheheh


camera pun aku godek2 jugak cuma kejap2 jek. malas nak godek lama sebab aku pun bukan nyaaa ngeti sangat *setakat pegang2 gitu, amik guna mode auto semorang pun boleh* hehehe tak gituuu ye ....



sambung pada tajuk.


hari tuu, hari tuu aku tuu kira dah lamaaa berzaman. aku pergi Times Square saja jenjalan dengan adik aku. dah lama tak hangout sesama :D



dan jenjalan .. rehat tetiba mata tertancap <<< apa punya ayat daaaaa .. ternampak Tutti Frutti nya outlet dekat belakang eskalator tingkat 3. ala yang dekat dengan tempat nak tengok orang main roller coster tuu. apasal Tutti Frutti bukak kat tempat tersorok eh? susah nak nampak :( tapi aku mata aku kira hebat ah sebab totap nampak jugak Tutti Frutti tuuu hehehe




adik aku dengan Tutti Frutti dia, kalau nak ke blog dia klik je dekat gambar dekat sidebar belah kanan korang okayyyy



Tutti Frutti yang aku pilih. harga nya dalam 15 hengget gituu, jarang boleh ah .. kalau selalu mahu aku bayar guna bulu2 kaki aku boleh lah hahaha


aku pilih yang original campur dengan coklat punya flavor. original memmmmmmmang sedap pastu coklaaaat lagiiiiiiii sedap tahuuu tak!


kalau yang coklat tu, rasanya memang rich of moist chocolate tahuuuu. sedaaaap sangat!


pastu topping aku bubuh coklat sikit, cip coklat sikit semua nya sikit2 ah sebab nak saveeee heheh 


Tutti Frutti ni kira berat tahu, makin berat amount yang korang amik maka makin kopak la beg duit anda kesimpulan nyaa .. amik sikit2 macam aku okeh




aku dengan  gaya makan tak hengat dunia okay fine .. aku dengan gaya sopan santun semasa makan Tutti Frutti :D :D


jangan korang tak tahu, tempat yang aku duduk tu di reserved untuk aku je .. muahaha sebab aku customer Tutti Frutti .. apekah?



ps: dengar khabarnya, Tutti Frutti buat promotion eh sekarang hingga 50%. aku tak tahuuu! kalau aku tahu dah lama aku pergi sedih tahuuu :( sekarang ada lagi tak? kalau ada, sempat tak hingga this week? nak makan jugaaaak :D


ps: dengar khabarnya jugak, kalau tak nak dengar tengok dekat website Tutti Frutti ni ye .. ada outlet yang baru bukak dekat Seksyen 7 Shah Alam .. dekat dah tuu dengan aku. heheh jom kita perni sesama nak?




LIKE IT?

14 pengomen:

سيتي عإيشه Aisyah said...

actually, sy tak pernah makan..rasa mcm sedap je :) nice..salam perkenalan

Yann Mazian said...

sobsobsob. kat kch takdak pun Tutti Frutti tu. nmpk mcm sedap je tuh. hoho

ZHIRA said...

semorang dah rse tutti frutti. bila giliran sy pule? hehee~ >_<

mr_mrs mikko said...

kalo aku mkn ni..
konfirm belas hengget gak..
nk juga blajar cmana nk mkn tutti frutti ni less than 10 rggt. hihih

[sutera kasih] said...

ada aritu masuk kt TV pasal tutti ni hehe

sarah mohamad said...

@سيتي عإيشه Aisyah

okay la Tutti Frutti ni. nak kata sedaaaap sangat pun tidok la, just boleh la .. hehe salam perkenalan jugak dearr :D

sarah mohamad said...

@Yann Mazian

kch tuu kat mana ynn? nampak sedap dan sedap jugak heheh

sarah mohamad said...

@ZHIRA

insyaAllah, pasni boleh la rasa tuu hehe

sarah mohamad said...

@mr_mrs mikko

ah2 confirm! kalau nak less than 10 hengget kena amik eskem saja la :D

sarah mohamad said...

@[sutera kasih]

yeke tak tahuu pulak. tv apa eh?

Redbloodsnow said...

eh...tutti tu adik ko rupanya ek sarah...baru tawww...hehehe.

cik pulau said...

wewittt.
tutti frutti tu..hehhe

nazirah said...

wah wah makan tak hengat ye hehe tu la mahal kan masa cci pegi ari tu pun hamek ko rm 22 skli kene hehe owh baru bukak ek kat sksyn 7? brdketn dgn ape ek sarah? nak g la huhu jom2 ;)

echa takashimaya said...

sedap.sedap.sedap. kite suke!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting