Thursday, September 29, 2011

aktiviti hari khamis *wink wink wink*

Assalamualaikum!


hari ni hari khamis, dah janji dengan kawan nak pergi trim + stim rambut dekat kb. rambut rusak sudaaaaah :( sebab kesnya hari tu .. long long time ago ... aku buat curl permanent punya. rambut memang teruk giler, hujung bercabang, patah jadik berbuah *pasni boleh makan* kekekeke.


sekarang, aku bertudung. ofkos kena lebihkan perhatian dekat rambut. taknak lah rambut jadik busuk .. berkelumumur *aku memang heavynya kelumumur tahap kritikal*


walaupun bertudung, penjagaan rambut dan kepala kena jaga. kang kalau tak jaga, bukak2 je tudung .. bau "harum" semerbak .. malu weiiii ! 


so .. at least buat la rawatan rambut at least sebulan sekali. aku buat 3 bulan sekali, sbb jarang balik kampung. tengah study katakaaaaaan hehehehe. nak baiki rambut yang rosak, nak betulkan keadaan rambut .... rambut sihat tuanya pun ceria. *wahhhh, statement gituuwwww*



bayangkan jer lah rambut aku mcm dekat gambar atas ni 
hehehehe


**ada sesapa tahu tak mcm mana kita nak post an entry guna email mobile? kalau ada please please please bagitahu aku. aku dah carik dlm google tapi tak jumpa2 jugak. kalau guna wordpress tu ada la, tapi aku kan guna blogspot :)


LIKE IT?

7 pengomen:

NM02 said...

setiap kali mandi suker syampoo rambut

sampai naik gugur

nick dot anis said...

sama la kite sarah....nyesal gatal2 kerinting

sue. said...

syg...klu nk post entri guna email mobile..kene sign up dekat mobile setting dlm blogger tu na..follow the instructions..mudah je.. =.)

♛ Azie Azra ♛ said...

azie mmg malas jaga rambut. apetah lagi nak g potong. da pnjg smpai pinggang da. xde masa sbnrnye. juz shampoo n conditioner dgn rutin dah memadai kot.

~Nana 귀여운~ said...

yap, bila bertudung kena lebih penjagaan sikit..supaya rambut dan kulit kepala tidak ada sebarang masalah..cehh..

Redbloodsnow said...

guna email mobile? eee if sarah taw, sarah gtaw akak gak ek..hehe

[sutera kasih] said...

bestnya kalau rmabut cantik kan dear hehe

email mobile? pernah dgr mobile blogging je huhu

p/s: mana awk menghilang ye dearrr????rindu kotttt huhu..blog sy tgh bengong2..sedih2

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting