Wednesday, September 28, 2011

bersiar siar di BUKIT KLUANG

Assalamualaikum 


punya lah lama giler aku tak hapdet blog sampaikan aku tak tahu pun mengenai dashboard blogspot ada interface baru kekeke .. sekarang ni aku tengah guna dashboard baru la hehehe


apa beza eh dashboard lama dengan dashboard baru ni *selain dari warna la ofkos kan* hehehe rasanya yg baru ni lagi up to date kan? senang nak handle kot :D


semalam, aku dan kengkawan ke BUKIT KLUANG. BUKIT KLUANG ni adalah pantai okayyyy ... pantai ni dalam area besut, terengganu. kemain jauh aku berjalan .. padahal kalau nak g pantai, dekat area kb pun banyak .. pcb, bachok dekat je dengan rumah aku tapi gatal kaki nak g jauh2 kekeke  .. pantai ni cantik .. kawan aku kata, kat pantai ni lah pengambaraan merong mahawangsa di lakukan. aku pun tak tahu betul ke tak? hehehehe


tp siyes, pantai ni mmg cantik .. sayup2 je pemandangan kalau tengok .. hehehe pastu boleh nampak pulau2 yg kecik2 ..



tengok gambar pulak okay .......




gambar ni edit ^^

anak member aku, kira aku ni mak angkat lerrrr hehehe

nama budak ni iman rifqi .. maksudnya erkkk ... tak tahu :)



nampak tak pulau2 belakang tu .. cantik



posing hehehehe


posing lagikkkk



......



aku dgn member aku, kami dah kawan sejak dari sekolah rendah lagi .. sampai la sekarang 



buli budak iman ni hehehe


tapi satu je, dekat sini takde tempat nak makan sgt .. kedai pun ada 1 jek .. kalau dekat pcb, kedai nak makan buah nyor ( buah kelapa ) mmg banyak pilihan .. dengan colek yg pelbagai lagi .. tapi dekat sini takde :(


lagi satu, dekat bukit kluang ni, banyak gua2 .. aku tak berani nak masuk .. heheh .. takut 


next time, nak datang lagi sini .. maybe dgn bf ataupun dgn adik2 ..


*opssss! lupa .. sepatutnya hari ni wordless Wednesday kan .. me lupaaa :D takpe, buat exception kali ni kuang kuang kuang


LIKE IT?

3 pengomen:

Amirah Adnan said...

haa tau pun lame gile tak update blog! haihhhh..

mira gune kejap je dashboard baru..pastu tukar yg lame balik.. xbeh eh.

pantai bukit kluang mmg cun..kalo kat bahagian blakang lagi best nak bgambo :)

~Nana 귀여운~ said...

omeyyy nye dak iman tuh hye..gewamm je nengok :P

[sutera kasih] said...

cantiknya pemandangan :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting