Wednesday, October 26, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com



*klik banner untuk join kontes ni ok*



dah lama aku tak join giveaway ... T_____T

kali ni aku join ga yang telah di tag oleh nugrulsakura. kalau nak ke blog comel dia boleh klik >>> SINI!


antara hadiahnya adalah :


1. Barangan Kosmetik Stage <<< i want thisssss!
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon


hadiahnya amat amatlahhhh menarik okayyy .. tapi kalau boleh *kalaulah* aku nak barangan mekap stage hehehehe

syarat2 nak join ga ni adalah :


1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”- done
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.- done 
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway. - done
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah. - done 
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye! - will ngeh ngeh ngeh 


tarikh tutup kontes adalah : 21 oktober hingga 10 november 2011

masih sempat lagik nak join ni!

aku nak tag : cik pulau tersayang anis coco tercinta yann sutera kasih yang dirindui *statement tak boleh blahhhh* hehehe



terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

NugRuL SakuRa said...

semoga kite berjaya yer....heheheh

nick dot anis said...

nak join...tapi tak tau la smpat ke x...wawawaa..neway tq dear..ingat jgk ye kat anis ni hahaha

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting