Friday, October 7, 2011

budak cute mickey mouse :)

Assalamualaikum!



nama budak ni aisya, nama penuhnya panjang tapi aku lupa pulak ... anak sulung dari 3 beradik :)

aisha ni anak saudara kepada boyfriend aku .. rapat ler jugak dengan aku hehehe

time ni aku pergi ke sogo, beli barang2 utk raya .. jadik bawak aisha kat luar , sebab kat dalam tu .. paham2 la kalau time nak raya .. penuh bukan main kat dalam sogo, tak nak bagi aisha hilang aku bawak ke depan tuu hehehehe

dekat luar tu, macam2 la oran jual utk menarik perhatian bebudak .. ada belon, ada lampu lip lap .. aku beli 1 lampu mickey mouse utk aisha hehehe



ala .......................... gambar blurrrrrr kekeke




kasi edit sket .. hehehe


pernah tengok robot main boxing? haaaa .. dalam citer ni  REAL STEEL anda boleh! *kemain macam iklan tv* hahaha kalau nak tengok, KLIK SINI!

2 pengomen:

~Nana 귀여운~ said...

huhu omey nyew budak tuh

[sutera kasih] said...

coemlny aaisha pkai lip lap lip lap miki

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting