Monday, October 31, 2011

Camwhore ^^

Assalamualaikum!

hehehe .. post entry gedik camwhore :D


yang ni masa kami nak keluar ikea meatball. tapi harus lah aku keciwa sangat2 disebabkan dah parking tengok2 ikea tutup!

ciss ..!

dan dah la aku bawak dslr ni. jadi dalam kereta apa lagik camwhore la sensorang.


masa ni dah otw balik ^^
last2 makan dekat depan rumah aku je pungggg T__T

HAHAHA!


gambar ni aku buat profile pic dekat facebook
masa aku nak amik gambar ni sebebenarnya, tetiba kereta belok ke kiri. so camera bergegar .. and  jadik la gambar mcm ni hehehehe


macam pelik je aku amik macam ni T__________________T
 


senyum sampai ke telinga. heheheheheheheheh


terima kasih sudi baca yaw!

7 pengomen:

Ezy Chiaki said...

xprnh mkn lg meatball kat ikea.. teringin jgk.. sobss

cik pulau said...

xsapa telingo lg tuh... hahaha

Amirah Adnan said...

haha..dah jd mcm edit dah

onie said...

acecececey,syok lah tu :D

PinKy MoMMa said...

hehehe feeling sorang sorang memang besttt kot ;p

dulik org nak kata aper huhu..

Hana Soffelia said...

hahaha kegemaran ramai kot camwhore dalam kete. layan kebosanan.

cikji said...

camwhore?? me toooo~ ekeke

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting