Monday, October 17, 2011

Kucing ni pelik ke atau dah memang tabiat dia gini ?

Assalamualaikum!


ni time raya yang lepas ... dahhhhhh laaaaaamaaaaaa baru aku terasa nak update hahaha .. biasa lah entry peram gini la ye :D


masa ni aku dan family pergi rumah kawan adik aku .. jalan2 beraya hehehe dekat rumah kawan adik aku ni ada seekor kucing putihhh ..


cantikkk ... kulit lembut giler tahuuuu ... dah la jenis manja2 gituuu .. tapi yang peliknya .. aku tak tahu lah pelik ke tak .. tapi kucing kat rumah aku takde lah macam ni T_________T


tengok dulu .. tengok dulu ....



ni lahhh yang dikatakan pelik ... kucing ni kalau dia jalan macam biasa lah .. tapi time nak landing tuu automatik kaki belakang jadik straight gituuu .. 


entah la tapi aku rasa macam lawak pulak kucing ni landing gini ..... *HAHAHA*




adik aku tengah kacau2 kucing ni .. yang ni adik aku no 3 .. piya ... memang hantu kucing T_____T





amboi!! 

hayun hayun ekor pulakkk .. nak amik simpati lettewwww hehehehe





kacau kucing lagik!!


kucing korang ada tak landing macam kucing ni?

btw .. kucing ni namanya putih .. sempena dengan well u all mesti tahu khennnnn muahahaha


9 pengomen:

[sutera kasih] said...

comelnya kucing tu..putih gebu wowwww

cik adda said...

hehehehe kucing sy mcm tu la...kdg2 die mgelongsor n landing mcm tu ...comel..tmbh2 yg pregnant

Michada said...

amboi...dh mcm manusia plak..cute!

Puteri Iqa Izyan said...

die selesa duduk mcm tu kot. huhu

fidah adie said...

hahaha...tuan tanah..mak sy pun ada spesies kucing pelik mcm tu..masa sy tengok kucing tu baring dgn kaki tjulur mcm manusia meniarap tu..serius..sy mcm org jakun.. :D jarang jumpa kucing mcm tu kan..

Ardini Humaira said...

nak manja2 lettuwww ehe

cik pulau said...

sarah..
kucing tu buat stretching tu.
haha

Hana Soffelia said...

Kucing memang gtu gayanya. Ngada2 dpan org, bg pose comel sikit. hehe

~Nana 귀여운~ said...

anna dah banyak tengok kucing landing mcm tuh sarah..huhu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting