Saturday, November 19, 2011

Saujana Ampang di waktu malam :D

Assalamualaikum!


Hari tuu .. kira dah lama lah yek! lepas dah lama baru lah nak update kan. elok lah perangai macam ni :D hehehe


Entah kenapa masa keluar jenjalan dengan boifrengg dia ajak pergi ke Bukit Ampang Saujana ni. sebelum ni aku dah pernah pergi dah masa otw nak ke Sungai Gabai .... masa tu siang hari jadi masa tu memang tak lah orang lepak2 dekat atas bukit tuu. 
 Kali ni aku pergi malam, aku ingatkan takde orang ke apa .. rupanya memang macam pesta dah kat atas tu. ramai giler orang tapi of course lah ramai remaja2 kan.


Malam punya panaorama memang cantik gilerrrr. nampak seluruh KL. rugi betul, sebab hari tu aku lupa bawak camera. uwwwuuuwwwuuu .. menyesal tak dapat snap gambar cantik kat atas tu. Dah la nak pergi pulak tak tahu biler.




Masa nak cari parking tuu punya lah lama, katanya ramai orang kan. Aku tak expect lah pulah ramai gini hehehehehe .. last2 parking dekat depan tu hah.






Dah parking tuu nak cari tempat yang mengisi perut pulak. Supper kot :D padahal sebelum tu dah makan. hehehehe bukan ada restoran ke apa .. just kedai2 tepi jalan tu jek. pilihan yg ada cuma boleh makan stimbot yg cucuk tu jek. 





Aku cuma makan ni jek. Tak sampai 10 cucuk kot. Walaupun nampak macam tak sedap .. sebenernya sedap! Kedai ni jek yg aku rasa agak bersih .. yg lain hancusss. Tak sanggup nak singgah makan. Muahahaha ...







Air kecik gini punggg dah RM1. Sekali teguk je aku ni. Hehehe ... supposed tu air gini harganya 20 jek aku rasa. 


Kalau lain kali aku nak pergi, aku prefer pergi awal2 sket kot. Tak nak lah pergi time midnight macam ni. Tak best sebab entah hapa2 jek aku rasa.


terima kasih sudi baca yaw!

1 pengomen:

Ezy Chiaki said...

sdap x air 2?
kalo sedap berbaloi la sekali telan singgit..
kehkehkeh

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting