Wednesday, March 14, 2012

BE dan BE =P

Assalamualaikum!


Murah rezeki betul aku rasa. Setelah dekat berbulan bulan aku tak dapat BE, lastly dapat jugak. =P




 BE daripada DIGI dan SCA Dryperss Master


Hope yang ni dapat kekal lama dalam blog dan aku harap jugak lagi banyak BE yang akan masyuk ke dalam blog aku ni. Hehehhe

 
Aku nak kumpul duit NUFFNANG aku ni pastu aku nak beli something yang aku rasa berguna dan benda tu dapat dipegang. Contohnya camera digital. Even aku memang ada DSLR sendiri, tapi aku rasa macam leceh je nak bawak ke mana mana sebab besar gedabak.Berat kot nak pikul kesana kemari. Huhuhuhu


Pastu camera digital aku memang ada satu, tapi kesiannn sangat .. kualiti setaraf dengan camera hanset sebab 5mp sajoo. Almaklumlahh camera lama T___T


So kalau dapat kumpul duit NUFFNANG sikit2 nih, nak beli camera digital yang lagi okay sket. Senang nak snap pics makanan. Tu tujuan sebenarnya. Untuk snap gambar makanan. Hehehehe


Btw, aku dapat BE ni baru aku perasan lepas aku update blog hari hari. Maknanya setiap hari ada jek update terbaru keluar dekat blog. Kan memang salah satunya untuk dapat BE adalah traffik sentiasa ada =P


Aku rasa sesapa yang dah lama tak dapat BE tu silalah update sekerap mungkin, supaya traffik sentiasa ada dan stabil. 


:)



Dan lastly ....................

gambar owner blog yang ceria dapat 2 BE baru setelah sekian lama :D




terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

cikji said...

selamat ber BE

butterfly said...

sarah harga DSLR bape ribu erk??
nak mengumpul nak beli laa satu...

echa takashimaya said...

tahniah :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting