Sunday, September 6, 2009

baju couple

aku teringin sgt nk baju couple

aku dah ade yg sepasang colour kuning

baju design sama cuma aku lengan panjang

aku xleh nk amik snap gambar tunjuk kt korang sbb nset aku rosak ..wawawa ..

lame tol masa diorg amik nk rosakkan baiki nset aku

berbalik pada cerita td,aku nk lebih banyak baju couple

sbb aku nk semua orang tahu aku ngn encik halimi ni sedang memadu asmara

haha ..aku ade usha2 baju couple..

mmg aku suka giler la ngn design nih tp ada masalah lak

-

-

-

-

encik halimi xde saiz ....wawawwa ..kecian dia MyEm0.Com

nt aku try2 cari lg

samapi disni saja ..

korang ade suggestion xblog mane yg jual baju couple yg ade saiz bsar skit??

post signature

4 pengomen:

ZARA 札拉 said...

setakat ni tak perasan plak ada blog yg jual coulpe t-shirt~

bungakuning . said...

yeke zara ..ala..kalo ade leh nk usha2 sket

Noorlaila Mohamed Nor said...

tataula pulak yg jual kapel shirt
eh ko ada kapel shirt yg lengan panjang?
nakkk
beli katne?
selalunya baby t je

susah nak jumpak yg jual saiz xsama
macam aku pon
aku pakai s
si boifren pakai xl
habis cemana?
haha

bungakuning . said...

ade la ..nt aku bg link kt ko eh

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting