Monday, September 7, 2009

mengenai google

  1. tulis perkataan 'googoth' di dlm google dan anda klik im feeling lucky dan hasilnya adalah anda akan dibawa masuk pada page yg gelap dan lebih gothic dikenali sebagai googoth
  2. tulis perkataan 'ewmew fudd' di dlm google dan anda klik im feeling lucky dan hasilnya adalah anda akan dibawa masuk pada page google yg memaparkan teks tokoh emwem fudd dari Warner Bros
  3. tulis perkataan 'xx-klingon' di dlm google dan anda klik im feeling lucky dan hasilnya adalah anda akan dibawa masuk ke page bahasa klingon yg reka oleh Mark Okrand
  4. tulis perkataan 'google-bsd' di dlm google dan anda klik im feeling lucky dan hasilnya adalah anda akan dibawa masuk ke page google yg bercirikan syaitan
  5. tulis perkataan 'google linux' di dlm google dan anda klik im feeling lucky dan hasilnya adalah anda akan dibawa masuk ke page google bercirikan linux
  6. tulis perkataan 'google easter egg' di dlm google dan anda klik im feeling lucky dan hasilnya adalah anda akan dibawa masuk pada page google bercirikan telur dan perhatikan bunny di bawahnya yg mengutip telur dr atas. Kita boleh menggerakkan mouse pada bunny tersebut.
korang boleh la cuba 6 trik kt atas nih ..pastikan klik im feeling lucky dan jgn klik google search
aku dah cuba pon ..hehe Smileys


post signature

3 pengomen:

Da' daffodil D said...

eyh...mane tahu bnde ni...nak try skrg juak!! ;p

Fyzal said...

cam menarik gak benda alah ni

Fyzal's Territory

bungakuning . said...

hehe ..try la ..baru korang tau btol ke x

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting