Friday, January 1, 2010

NEW YEAR GIVEAWAY

masa aku blog walking , terjumpa 1 blog yang nak buat giveaway , contest ni dianjurkan oleh Zue Lavender nak tahu kepana aku berminat ? *orang tak tanye pon! sebabnye giveaway tersebut adalah payung yang cumil~ . geram je aku tengok , harganya juga amat berpatutan , aku rasa semua orang mampu nak beli payung cumil ni ~

*cantik kan ??

*sila klik pada gambar lebih lanjut

mulanya tengok gambar kat situ , aku ingatkan perfume . *hihihihi , tapi sebenarnya payung . ada pelbagai design yang terkini , botol payung pon jenis yang menarik . bukan budak kecik je yang suka , mak budak pon mesti suka juga .


Syarat-syarat ;

1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''. - done

2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/ - done

3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda. - done

4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini.

5. Entry perlulah sticky mood sehingga 31 December 2009

6. Tarikh tutup : 31 December 2009.

7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella".

8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat.


post signature

2 pengomen:

Zue said...

Salam tuan rumah...
zue dtg terjah en3...
thanks coz join "New Year Giveaway"..
gud luck...(^_^)

bungakuning . said...

okeh , semoga saya terpilih .hik hik .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting