Friday, January 1, 2010

CONTEST : SCRIBBLE'S SONG!


aku pilih lagu :Ne-Yo

bertajuk :Miss Independent

kenapa aku pilih lagu ni ?? kerana lagu ni aku rasa sesuai untuk blog cik Farrah Najja ,lagipun tuan punya blog juga meletakan namanya sebagai miss independent , menunjukkan kite berdikari dan tetap pendirian , perempuan tetap lemah mebut , tetapi kita mampu hadapi semua rintangan . *cewah , hihi , berdiri atas our own feet .

contoh lirik Miss Independent :

Ooh, is somethin’ about,
Just somethin’ about the way she move,
I can’t figure it out,
It’s somethin’ about her,
(Say) Ooh, is somethin’ about,
Kinda woman that want you but don’t need you,
(Hey) I can’t figure it out,
It’s somethin’ about her.

[Hook]
’Cause she walk like a boss,
Talk like a boss,
Manicure nails just set the pedicure off,
She’s fly effortlessly, (effortlessly)
An’ she move like a boss,
Do what a boss,
Do, she got me thinkin’ about gettin’ involved, (involved)
That’s the kinda girl I need, oh.

Syarat-syarat :

1. Letak banner kat atas dengan link blog ini. - done

2. Pilih mana-mana lagu dan nyatakan penyanyi sekali.
Contohnya : Stars are blind by Paris Hilton.
- done

3. Nyatakan sebab lagu ni sesuai untuk blog Scribbles with Style.
Contohnya : Lagu ni sesuai sebab blog ni gedik macam Paris Hilton gak. Sume pon nak warna pink je. - done

4.Lengkapkan : Scribbleswithstyle best kerana berkaler pink ! menarik minat aku untuk membaca setiap entry .

post signature

6 pengomen:

Ms.Independant said...

Hye BungaKuning!

Name akak Farah Najja la dear!
Hehehe

Thanks sbab join kontes ni.
Lagu ni memang rancak!
Rase nak ikot menari jek!
Huhuu

Gudlak k! Juri bukan akak taw!

:)

bungakuning . said...

sori kak , nt sy betolkan yer . hihi.

enyheartsdiamond said...

akan menyusul..ada dlm draft ;)

Nikel Khor said...

visit me at Nikel Khor

SuRayA^i. said...

i klik ur drumstick!~ (takleh view ur chatbox kt cni T__T)

contest nh cm mnarik tp xd idea -_-"

didi said...

hy salam kenal...
blog nya bagus...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting